Sóc titulat en Gestió del Patrimoni i Museologia a la Universitat de Barcelona.
M’he iniciat desenvolupant visites guiades, fet que m’ha aportat l’experiència suficient per desenvolupar les meves competències verbals i no verbals de cara a públics diversos. A continuació, .
Per últim, m’he responsabilitzat de tasques de comunicació digital, gestió de webs, .
Sempre he combinat pràctiques, estudis i professió per tal de guanyar la màxima experiència i coneixements des de tots els punts de vista.
Sóc titulat en Gestió del Patrimoni i Museologia a la Universitat de Barcelona i llicenciadt en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona.



La meva formació i coneixements van estretament lligats al món de la comunicació. M’he iniciat desenvolupant visites guiades en diversos idiomes, fet que m’ha aportat l’experiència suficient per desenvolupar les meves competències verbals i no verbals de cara a públics diversos.

A continuació, he estat immersa en el món de les agències de comunicació desenvolupant tasques de premsa on he conegut d’aprop variats sectors professionals.

També he treballat en departaments de comunicació interns gestionant i desenvolupant actes de relacions internes i externes a través dels quals he viscut des de dins el procés de comunicació d’una mateixa entitat.

Per últim, m’he responsabilitzat de tasques de comunicació digital, gestió de webs, dinamització de blogs, fòrums i xarxes socials. Sector del qual estic ampliant coneixements mitjançant cursos especialitzats sobre disseny, estructura i posicionament web.

La meva trajectòria professional és variada i s’emmarca en aquest àmbit. Sempre he combinat pràctiques, estudis i professió per tal de guanyar la màxima experiència i coneixements des de tots els punts de vista.